Familierecht en Echtscheiding

De meeste mensen hopen een geschikte partner tegen het lijf te lopen en daar de rest van zijn of haar leven mee te delen. Helaas houdt niet iedere relatie het zo lang vol als we hadden gehoopt. Een echtscheiding is altijd een vervelende gebeurtenis: er komt vaak meer juridische rompslomp achterweg dan dat u misschien had verwacht. Niet alleen de boedel moet verdeeld worden, u krijgt mogelijk ook nog eens te maken met meningsverschillen over de alimentatie van de partner, alimentatie van de kinderen, het gezag over de kinderen, de omgangsregeling, et cetera. Onze juristen van 0900 Scheiding zijn erin gespecialiseerd dit soort geschillen zo snel en pijnloos mogelijk op te lossen en achten het van belang dat u en uw familie hier op een deskundige maar persoonlijke wijze in wordt begeleid.

Voor u tot een rechtszaak overgaat

U heeft de mogelijkheid met uw (ex-)partner samen één advocaat in de arm te nemen. Zo kan onze advocaat met u, uw (ex-)partner (en eventuele kinderen) samenkomen om tot een overeenkomst te komen die voor alle partijen tevredenstellend is. Deze manier van onderhandelen raden wij ten zeerste aan. Om zoveel mogelijk de schade te beperken is het belangrijk zo lang mogelijk op vriendschappelijke voet met elkaar tot een oplossing proberen te komen. Uit ervaring is gebleken dat u hiermee de meeste winkansen creëert en flink wat kosten bespaart.

Mocht, ondanks uw inzet en die van onze deskundige advocaat, zo’n onderhandeling toch niet slagen, dan kunt u alsnog besluiten onze advocaat te activeren om een rechtszaak te beginnen.